Διαγωνισμός Start Tel Aviv 2017: Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Αστική Ανάπτυξη

13|06|17

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα και το Impact Hub Athens ανακοινώνουν τη τρίτη διοργάνωση του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας Start Tel Aviv 2017, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 5 Ιουλίου 2017 στην Αθήνα.

 

Το Start Tel Aviv είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός, που διεξάγεται με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ και του Tel Aviv Global, συγκεντρώνοντας καινοτόμες επιχειρήσεις από 30 διαφορετικές χώρες και προσφέροντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το οικοσύστημα Startups του Τελ Αβίβ.

 

Φέτος, το Start Tel Aviv καλεί startup επιχειρήσεις από τον ευρύτερο τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της αστικής ανάπτυξης. Το βραβείο είναι μια εντατική, πενθήμερη εκπαιδευτική εμπειρία στην καρδιά του Τελ Αβίβ, κατά τη διάρκεια του συναρπαστικού και καινοτόμου DLD Tel Aviv Innovation Festival, στις 3-7 Σεπτεμβρίου 2017. Ο νικητής από την Ελλάδα μαζί με 30 νικητές από επιλεγμένες χώρες, όπου διεξάγεται ταυτόχρονα ο διαγωνισμός, θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα και να γνωρίσει από κοντά το επιχειρηματικό οικοσύστημα στο Τελ Αβίβ.

 

Το Ισραήλ είναι μία από τις 5 πρώτες χώρες στον κόσμο και στην κοινωνική επιχειρηματικότητα. Το Τελ Αβίβ είναι η επιχειρηματική πρωτεύουσα του Ισραήλ και ένας κορυφαίος κόμβος καινοτομίας, όπου τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ένα εξαιρετικά δραστήριο τεχνολογικό οικοσύστημα.

 

Το Impact Hub Athens είναι μια κοινότητα επαγγελματιών, κοινωνικών επιχειρηματιών, καλλιτεχνών και δημιουργικών μυαλών που εργάζονται, συνεργάζονται και καινοτομούν για τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος βιώσιμων πρωτοβουλιών με στόχο την κοινωνική αλλαγή. Είναι μέρος του παγκόσμιου δικτύου των 84 Impact Hubs που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, την αίτηση,
τους όρους συμμετοχής, το βραβείο, και το DLD Tel Aviv Innovation Festival δείτε εδώ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η 26η Ιουνίου 2017.