Τo Grow Greek Tourism Online της Google δωρεάν στο Spoudase 2017

14|06|17

Το Grow Greek Tourism Online ανοίγει τον «χορό» των Σεμιναρίων στο πρώτο Φεστιβάλ Σπουδών «Spoudase 2017» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 24 και 25 Ιουνίου.

 

Το Grow Greek Tourism Online είναι μία πρωτοβουλία της Google υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Παιδείας και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

 

Στόχο έχει να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις γνώσεις σας γύρω από το ψηφιακό marketing. Ανεξάρτητα από τις δεξιότητες ή το επίπεδο γνώσης που έχετε, η ψηφιακή πλατφόρμα Grow Greek Tourism Online φιλοδοξεί να σας βοηθήσει μέσα από online trainings αλλά και 3ωρα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα.

 

Δηλώστε Συμμετοχή

 

Η πρώτη ενότητα του σεμιναρίου ξεκινάει το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 11 το πρωί

 

Για να παρακολουθήσετε μία από τις τρεις ενότητες του σεμιναρίου μπορείτε να κλικάρετε τους παρακάτω συνδέσμους

 

 

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

 

To Grow Greek Tourism Online έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις γνώσεις σας γύρω από το ψηφιακό marketing στον τουρισμό, ανεξάρτητα από τις δεξιότητες ή το επίπεδο γνώσης που έχετε.

 

Δείτε όλο το πρόγραμμα των Workshops και των σεμιναρίων του Spoudase 2017 εδώ .