Ευκαιρία για πρακτική άσκηση στην εταιρεία Socialab

19|06|17

Έχεις δάχτυλα αστραπή για να τηλεφωνείς και να πληκτρολογείς; Mνήμη ελέφαντα για να θυμάσαι λεπτομέρειες; Πρόζα και πόζα για να πηγαίνεις στα ραντεβού και υπομονή για.. τα δύσκολα; Τότε η θέση αυτή σου ανήκει!

 

Αν λοιπόν έχεις ‘πρόσωπο’ στο Facebook, Tweetάρεις.. σαν πουλάκι και τα likes είναι η μόνη ‘βροχή’ που πέφτει στο προφίλ σου, ιδού η ευκαιρία να το αξιοποιήσεις, κάνοντας την πρακτική σου στο digital marketing στη socialab!

 

Θα χρειαστεί να είσαι hard-working, να έχεις προσωπικούς στόχους για εξέλιξη και μία γερή δόση δημιουργικότητας. Επίσης, το να ξέρεις τι συμβαίνει στα μέσα και στα έξω της πόλης και να μπορείς να πιάσεις με ακρίβεια τον παλμό των εξελίξεων, να ξέρεις ότι θα εκτιμηθεί δεόντως. Η γιαγιά σου μπορεί να είναι οργανωτική, κοινωνική και να πλέκει αριστοτεχνικά αλλά εσύ θα χρειαστεί να… κεντάς καθημερινά στα social και άλλα media!

 

Βάλε τα δυνατά σου, ξεσκόνισε το βιογραφικό σου, στείλε το στο jobs+int@socialab.gr μέχρι τις 15 Ιουνίου και ανάμενε στο ακουστικό σου.

 

Όπως και όλοι οι τυχεροί σε αυτή τη ζωή, θα έχει τον Account Director του τμήματός του να τον αγαπά, να τον φροντίζει, να τον νουθετεί και να τον κυνηγάει για τα deadlines σε αγαστή συνεργασία με και υπό την επίβλεψη του COO.

 

Μπορείς να βρεις περισσότερες θέσεις και ευκαιρίες καριέρας ΕΔΩ.