Χρηματοδότηση 1 εκατ. ευρώ στo e-table.gr για ανάπτυξη σε Ελλάδα και Κύπρο

12|07|17

Το E-table, η πλατφόρμα για δωρεάν κρατήσεις online σε εστιατόρια σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει την ολοκλήρωση νέου γύρου χρηματοδότησης Seed B, ύψους 1.000.000 ευρώ από το επενδυτικό ταμείο Venture Friends αλλά και «επιχειρηματικούς αγγέλους».

 

Από το 2014 που ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του το etable.gr έχει εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους 2.500.000 ευρώ από Έλληνες και ξένους επενδυτές.

 

Τα σχέδια της εταιρίας για την αξιοποίηση της νέας χρηματοδότησης περιλαμβάνουν:
– 
Ανάπτυξη της επόμενης γενιάς της πλατφόρμας και των mobile apps.
– Διεύρυνση της ομάδας του etable.
– Περαιτέρω ανάπτυξη στην αγορά της Κύπρου.
– Εκσυγχρονισμό του ask4food.gr και προσθήκη νέων δυνατοτήτων

 

Το Etable αριθμεί σήμερα περίπου 1.500 συμβεβλημένα εστιατόρια στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και 65 εστιατόρια στην Κύπρο σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα με στόχο τα 250 μέχρι τέλους του έτους. Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας έχει εξυπηρετήσει πάνω από 300.000 πελάτες μέσω των ιστοσελίδων του και των αντίστοιχων εφαρμογών για iPhone και Android κινητά, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να εντοπίζουν νέα εστιατόρια και να πραγματοποιούν την κράτησή τους οποιαδήποτε μέρα, όλο το 24ωρο, με άμεση επιβεβαίωση της κράτησης χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία, εξασφαλίζοντας παράλληλα διάφορα προνόμια και προσφορές.

 

Η αναζήτηση εστιατορίου γίνεται βάσει περιοχής, είδους κουζίνας, ύφους εστιατορίου και κόστους, ενώ παράλληλα παρέχεται για κάθε εστιατόριο εκτενές περιγραφικό προφίλ με αξιολογήσεις από άλλους χρήστες, φωτογραφικό υλικό, μενού, videos και εικονική περιήγηση 360 μοιρών.

  

Το σύστημα αξιολόγησης κριτικών που προσφέρει η υπηρεσία διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την εγκυρότητα των κριτικών για κάθε εστιατόριο, αλλά και μια αντικειμενική εικόνα κάθε εστιατορίου, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να επισημαίνουν ως «χρήσιμες» εκείνες με τις οποίες συμφωνούν και να «ακολουθούν» τους χρήστες που εμπιστεύονται. Με τον τρόπο αυτό, οι κριτικές που έχουν τη μεγαλύτερη αποδοχή αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα και αναδεικνύονται περισσότερο.

 

Πηγή: starupper.gr