Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας

27|10|17

Η πρωτοβουλία του skywalker.gr «Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας» για την παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην Επιχειρηματικότητα συνεχίζεται με το 30ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας.

 

Η δράση απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες επιχειρηματικής δράσης ως εναλλακτικό δρόμο επαγγελματικής δραστηριότητας και δημιουργικότητας.

 

Σε τριάντα (30) ώρες, στις 6, 7, 8, 9 και 10 Νοεμβρίου 2017, οι εκπαιδευόμενοι θα προσεγγίσουν τις βασικές αρχές, μεθόδους και εργαλεία του “επιχειρείν” και θα κατανοήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία. Στην αρχική εκπαίδευση θα παρουσιαστούν σημαντικές θεματικές ενότητες που άπτονται της δημιουργίας και λειτουργίας μιας επιχείρησης, όπως: βασικές αρχές επιχειρηματικότητας και σύστασης μιας επιχείρησης, αρχές διοίκησης, marketing, αξιολόγηση της επιχειρηματικής ιδέας, βασικά λογιστικά και φορολογικά θέματα ενάρξεως, και εταιρικής χρήσης των social media.

 

Η συμμετοχή στην εκπαίδευση είναι χωρίς χρέωση, χάρη στην εθελοντική συμμετοχή καταξιωμένων εισηγητών και στην ευγενική χορηγία του χώρου διεξαγωγής του Μονοπατιού, του Σταθοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου, από τον δήμο Βύρωνα.

 

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει το Career Design www.career-design.gr.

 

Για την αίτηση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο site: www.footstep.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα υπάρξει και τηλεφωνική επιβεβαίωση.

 

Τόπος διεξαγωγής: Σταθοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο δήμου Βύρωνα, οδός: Ελλήνων Αξιωματικών 41. (Χάρτης)

 

Η διάρκεια του προγράμματος είναι από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου,  έως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 16:00

 

Δήλωση Συμμετοχής: Αίτηση – 30ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας.

 

Πηγή: skywalker.gr