Το Job Fair Athens 2018 διοργανώνει το πρώτο side-event του την Παρασκευή 23 Μαρτίου

20|03|18

Στα πλαίσια του Job Fair Athens 2018 διοργανώνεται το Side Event με θέμα “CV & Interview Preparation’’ την Παρασκευή 23 Μαρτίου και το Σάββατο 24 Μαρτίου στο EGG: Enter – Grow – Go, Λ. Συγγρού 190, Καλλιθέα.

 

Τα Side Events θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Career in Progress και συγκεκριμένα από τους Νίκο Πατσέλη και Βάσια Γιαννακοπούλου, οι οποίοι θα ενημερώσουν τους ακροατές για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να αναδείξει τις δεξιότητες και τα ταλέντα του αποτελεσματικά σε ένα βιογραφικό σημείωμα, καθώς και το πώς να προετοιμαστεί για μια συνέντευξη.

 

Ο Νίκος Πατσέλης ασχολείται ενεργά με την Επαγγελματική Συμβουλευτική από το 2006 σε διάφορους τομείς, ενώ από το 2012 είναι ιδρυτής της εταιρείας Career In Progress και Επιστημονικός Υπεύθυνος μιας Ομάδας Συμβούλων, που δραστηριοποιείται στους τομείς της Απασχόλησης, του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

 

Η Βάσια Γιαννακοπούλου είναι Career Management & Employability Consulting Lead της Career In Progress. Τα τελευταία χρόνια έχει εισηγηθεί σε δεκάδες σεμινάρια και ηγηθεί σε εκπαιδεύσεις, για διάφορους οργανισμούς, για να υποστηρίξει young professionals και executives να ανταποκριθούν στην πρόκληση της σημερινής αγοράς εργασίας.

 

Στο Job Fair Athens οι επισκέπτες μας προέρχονται κυρίως από τον τομέα της τεχνολογίας αλλά και από τον τομέα των οικονομικών και της διοίκησης. Καθότι οι δύο τομείς διαφέρουν μεταξύ τους, διαφορετικά είναι και τα χαρακτηριστικά και οι δεξιότητες που πρέπει να αναδείξει κανείς ως υποψήφιος για μια θέση στον κάθε ένα από τους τομείς αυτούς. Για το λόγο αυτό, θα πραγματοποιηθούν δύο ξεχωριστά side events, ανάλογα με το υπόβαθρο των επισκεπτών.

 

Συγκεκριμένα:

 

  • Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, 17:00 – 21:00 : CV & Interview Preparation Event για φοιτητές και απόφοιτους οικονομικών και διοικητικών σχολών.
  • Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, 11:00 – 15:00 : CV & Interview Preparation Event για φοιτητές και απόφοιτους τεχνολογικών, stem σχολών και σχολών μηχανικών.

 

Το συγκεκριμένο Side Event αποτελεί μέρος μιας σειράς από ομιλίες, workshops και σεμινάρια που στοχεύουν στην προετοιμασία των επισκεπτών της κεντρικής εκδήλωσης του Job Fair Athens 2018 που θα γίνει στις 26 & 27 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

 

Το Job Fair Athens είναι μια φοιτητική πρωτοβουλία με εθελοντικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, που στόχο έχει τη σύνδεση του πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας και την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας. Κορύφωσή της αποτελεί η διοργάνωση με ετήσια βάση μιας διημερίδας καριέρας για φοιτητές και νέους αποφοίτους πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών.

 

Για συμμετοχή στο σεμινάριο μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ. Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι διαθέσιμες θέσεις για το κάθε session είναι 50.