Το Digital Marketing Academy by CollegeLink επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά!

4|10|18

Η εμπειρία έχει δείξει πως αν κάτι βγει σωστό και πετύχει καλό είναι να επαναλαμβάνεται. Φυσικά, η επιτυχία προϋποθέτει εξέλιξη και μεγαλύτερη προσπάθεια, ώστε κάθε φορά να είναι πιο εμπλουτισμένο και καλύτερο από το προηγούμενο. Για τον λόγο αυτό, οργανώνουμε το 4ο κατά σειρά Digital Marketing Academy by CollegeLink (έγιναν κιόλας τόσα;), το οποίο φυσικά εμπεριέχει ανανεωμένη θεματολογία και νέους ομιλητές οι οποίοι θα μας εξηγήσουν όλες τις τάσεις και τα tricks που πρέπει να γνωρίζουμε για να πετύχουμε σε αυτόν τον τομέα!

 

Σε 2 ημέρες και συνολικά 16 εκπαιδευτικές ώρες, 12 πολύπειροι επαγγελματίες του κλάδου από τις εταιρίες SleedNetstudioDigital MindsLinkwiseConvert GroupContact PigeonSimple Apps θα σε εκπαιδεύσουν σε όλο το φάσμα του Digital Marketing και θα σε προετοιμάσουν απόλυτα για την αγορά εργασίας! Και επειδή η εκπαίδευση από μόνη της δεν είναι αρκετή, κορυφαίες εταιρίες του χώρου θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο ώστε να ανακαλύψουν νέα ταλέντα στο Digital Marketing και να τα εντάξουν στην ομάδα τους!

 

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 12 & το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο χώρο του ACEin και το κόστος συμμετοχής για τους εκπαιδευόμενους είναι 30€ (20€ Early Bird, για ανέργους & φοιτητές) και αυτό χάρη στην ευγενική χορηγία των εταιριών Digital4UWebjar,  WebOlution, Sleed, Οι συγκεκριμένες εταιρίες έχουν ανοιχτές entry level Digital Marketing θέσεις και θα βρίσκονται στην εκδήλωση προκειμένου να παρακολουθήσουν της εκπαίδευση των συμμετεχόντων.

 

*Οι ομιλίες θα γίνουν κατά κύριο λόγο στα ελληνικά.

 

Κλείσε τη θέση σου!

 

Αν θέλεις να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις οι μόνες προϋποθέσεις που χρειάζονται είναι να ψάχνεις για εργασία αυτόν τον καιρό, να σου αρέσει ο κλάδος του Digital Marketing, να έχεις κάποια ακαδημαϊκή εμπειρία σε τμήμα διοίκησης/μάρκετινγκ/οικονομικών καθώς και να έχεις πλήρες συμπληρωμένο προφίλ στην πλατφόρμα του CollegeLink.gr.

 

Όλοι οι τελικοί συμμετέχοντες θα επιλεχθούν μετά από ένα σύντομο screening όλων των υποψηφίων σχετικά με τις ανωτέρω προϋποθέσεις.
*Σε περίπτωση που περισσότεροι των 50 υποψηφίων πληρούν τις προϋποθέσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 

**Μην ξεχάσεις να φέρεις κάποιο σημειωματάριο και στυλό για να σημειώσεις αυτά που θες. Δεν θα τα συγκρατήσεις, να είσαι σίγουρος!

 

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής και το profile σου στο CollegeLink.gr και διεκδίκησε τη θέση σου!

 

Παρασκευή 12 Οκτώβρη

 

11.00-12.00: Introduction to Digital Marketing & PPC Advertising by Nikoletta Merzioti
12.00-13.00: AdWords Fundamentals & Best Practices by Eirini Sofikiti
13.00-14.00: How to sell «stuff» online by Nikos Louvaris
14.00-14.30: Lunch Break
14.30-15.30: Search Engine Optimization by Dimitris Skourlis
15.30-17.00: eCommerce Business Plan and Market Analytics by Elena Hailazopoulou & Konstantina Papagiannopoulou
17.00-18.00: E-Commerce Channels: Amazon by Achilleas Daskalakis & Konstantinos Theodoridis

 

Σάββατο 13 Οκτώβρη

 

11.00-12.00: Online Video Strategy: How to build a brand with Online Video by Veronica Soliman
12.00-13.30: Affiliate Marketing 101 – An advertiser’s Crash Course by George Sotiropoulos
13.30-14.15: Mobile Advertisement: From Social Media & Google AdWords to Mobile Appsby Magy Kontou
14.15-14.45 Lunch Break
14.45-15.45: Email Marketing by Sofia Spanou
15.45-17.00: The Logic of Creativity by Angelika Kyrimi

 

Κλείσε τη θέση σου!

 

Εταιρίες/Υποστηριχτές Digital Marketing Academy:

Digital4u, Webjar, Webolution, Sleed

 

Χορηγός φαγητού:

Domino’s

 

Εκπαιδευτές Digital Marketing Academy:

 

Nikoletta Merzioti, Digital Marketing Manager @ Sleed
Η Νικολέττα Μερζιώτη είναι Digital Marketing Manager και Team Leader στη Sleed. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ασχολείται με τον κλάδο του Digital Marketing από το 2011. Έχει πιστοποιήσεις σε Google AdWords, Google Analytics και Facebook, ενώ έχει διαχειριστεί accounts μικρότερων ή μεγαλύτερων eshops αλλά και brands, με διακρίσεις σε Social Media, E-volution, Retail Business και Google Premier Partner Awards. Είναι data freak και performance oriented και της αρέσει να βοηθάει ενεργά στο digital transformation των επιχειρήσεων.

 

Eirini Sofikiti, Digital Marketing Manager @ DigitalUp
H Ειρήνη Σοφικίτη, απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ο.Π.Α έχει εργαστεί στο πεδίο του Digital Marketing, στη δημιουργία και τον συντονισμό εκστρατειών στο Google Adwords και στα Social Media και στην ανάπτυξη καμπανιών E-mail Marketing για ένα ευρύ πελατολόγιο από ποικίλους κλάδους. Έχει υπάρξει μέλος του φοιτητικού οργανισμού AIESEC όπου και συνετέλεσε υπεύθυνη Μάρκετινγκ στην Εθνική Επιτροπή Ελλάδος. Έτσι, έχει αποκτήσει εμπειρία στη διαχείριση ομάδων, εθελοντών και projects είτε σε digital περιβάλλον είτε σε προγράμματα κοινωνικού αντίκτυπου.

 

Nikos Louvaris, Owner @ Viral Passion
Working with passionate entrepreneurs and business owners in order to plan and implement marketing strategies that will digitally evolve their business.

 

Dimitris Skourlis, Web Developer & Internet Marketing Consultant @ Netstudio
Ο Δημήτρης Σκουρλής, είναι μέλος της ομάδας Digital Marketing της Netstudio. Ξεκίνησε ως προγραμματιστής και εξειδικεύτηκε στο Internet Marketing. Αρχικά με την δική του εταιρεία, το 2008, και στη συνέχεια με τη Netstudio, έχει κατασκευάσει και προωθήσει στην Google πάνω από 300 website & eshop, είναι copywriter ραδιοφωνικών διαφημίσεων αλλά και SEO Friendly κειμένων. Αυτή την περίοδο είναι υπεύθυνος για τις διαφημίσεις 10 μεγάλων ηλεκτρονικών καταστημάτων στο Google Ads και τα Social Media. Αν και δεν αθλείται, αγαπημένο του sport είναι το On & Off Page SEO. Σε κάθε project ο μόνος του στόχος είναι να βοηθήσει την επιχείρηση που τον εμπιστεύεται να αναπτυχθεί ταχύτερα!

 

Elena Chailazopoulou, Head of eRetail Audit @ Convert Group
H Έλενα είναι επικεφαλής του eRetail Audit, μια καινοτόμος υπηρεσία που αναπτύχθηκε από την Convert Group για να μετράει τα online μερίδια αγοράς και να συνδέει τo marketing effort με το τελικό transaction του καταναλωτή.Aπό την ίδρυση της Convert Group η Έλενα εργάστηκε ως eBusiness Consultant σε πάνω από 50 projects που αφορούν ανάπτυξη στρατηγικής για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται οnline. Πριν την Convert Group εργάστηκε για 1,5 χρόνο ως συνεργάτης στο ELTRUN, το εργαστήριο ηλεκτρονικού εμπορίου του ΟΠΑ, σε θέματα καινοτομίας και ανάπτυξης των eTailers. Η Έλενα είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση ‘Ηλεκτρονικό εμπόριο και Καινοτομία’, ενώ το 2016 αποφοίτησε από το mini MBA for retail innovation του ΟΠΑ και του ECR. Παράλληλα, είναι κάτοχος πιστοποίησης OMCP® και συμμετέχει ως ομιλήτρια σε διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια για το eCommerce ,το eMail Marketing και άλλα digital best practices.

 

Konstantina Papagiannopoulou, Consumer Data Analyst @ Convert Group
H Κωνσταντίνα Παπαγιαννοπούλου είναι Consumer Data Analyst στο eRetail Audit, μια καινοτόμο υπηρεσία που αναπτύχθηκε από την Convert Group για να μετράει τα online μερίδια αγοράς, με πρώτους κλάδους δραστηριοποίησης τα online φαρμακεία και τα online supermarket. Το eRetail Audit καταγράφει δεδομένα από όλο το online πολυκαναλικό μονομάτι του καταναλωτή, παρέχοντας καθημερινά πολύτιμα δεδομένα τόσο σε brands καταναλωτικών αγαθών, όσο και σε e-Λιανέμπορους. H Κωνσταντίνα εργάζεται στην Convert Group από την αρχή της δημιουργίας του eRetail Audit και είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ, με κατευθύνσεις το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και τα Πληροφοριακά Συστήματα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, εργάστηκε ως Research Assistant σε projects του ELTRUN, ενώ έχει παρακολουθήσει το Executive πρόγραμμα Business Analytics & Big Data του ΟΠΑ.

 

Achilleas Daskalakis, Cofounder @ ECommerce Hellas
Γεννημένος στις 4 Ιουλίου 1991 στην Αθήνα, ο Αχιλλέας από μικρή ηλικία ήταν επίμονος και ήθελε πάντα να επιτυγχάνει τους στόχους του, όπως ακριβώς τους είχε θέσει στο μυαλό του. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και ολοκλήρωσε αρκετές πρακτικές στον τομέα των πωλήσεων, ο οποίος αποτελούσε πάντοτε ένα από τα πάθη του, καθώς η αλληλεπίδραση με τους πελάτες και η ανταπόκριση στις προσδοκίες τους είναι από εκείνα τα στοιχεία του κλάδου που τον συναρπάζουν.  Το 2013, γίνεται δεκτή η αίτησή του να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο του Groningen της Ολλανδίας στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Επιχειρήσεων, στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διαχείρισης Στρατηγικής & Καινοτομίας. Εκεί ξεκινά και η ενασχόλησή του με τον μαγικό κόσμο του e-commerce ενώ ακολούθησαν τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας. Παιδικοί φίλοι και συγκάτοικοι στο Groningen με τον Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη αποφασίζουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις που αποκόμισαν γύρω από το ηλεκτρονικό εμπόριο. Έτσι, πριν από μερικούς μήνες γεννήθηκε η E-Commerce Hellas, με απώτερο στόχο να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη που θα οδηγήσει την ελληνική επιχειρηματικότητα στη νέα εποχή.

 

Konstantinos Theodoridis, Cofounder @ ECommerce Hellas
Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1990 στη Γερμανία και μεγάλωσε στο Μόναχο όπου έζησε για 14 χρόνια προτού έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το σχολείο και να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΟΠΑ. Το πάθος του για υψηλής ποιότητας υποστήριξη πελατών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των σπουδών του, όπου εργάστηκε στην Teleperformance για 3.5 χρόνια, πρώτα ως σύμβουλος υποστήριξης πελατών και αργότερα ως Αναλυτής Διασφάλισης Ποιότητας για πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας.  Ακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Groningen στην Ολλανδία. Εκεί συνειδητοποίησε ότι η δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας υποστήριξης πελατών μαζί με τη χρήση καινοτόμων ιδεών για την προώθηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο, είναι αυτό με το οποίο θα ήθελε να ασχοληθεί. Μαζί με τον φίλο και συγκάτοικό του, Αχιλλέα, αποφασίζουν να αρπάξουν την ευκαιρία και να στραφούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το Amazon. O ενθουσιασμός για καθετί πρωτοπόρο είναι εκείνο που τον ώθησε να ασχοληθεί με το e-commerce και μαζί με τον Αχιλλέα να ιδρύσουν την E-Commerce Hellas, ώστε να μοιραστούν με το ελληνικό κοινό τις ανεξάντλητες ευκαιρίες που προσφέρει ο κόσμος του ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

Veronica Soliman, Brand Marketing Manager @ Digital Minds
Η Βερόνικα Σολιμάν είναι Brand Marketing Manager στην Digital Minds. Σπούδασε Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Greenwich και έχει MBA από το ALBA Graduate Business School. Λίγο μετά αφότου αποφοίτησε, η Βερόνικα έκανε τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα ως Account Executive στην Digital Minds, μία παγκόσμια Digital Media εταιρεία που ειδικεύεται στο online entertainment. Στη συνέχεια υπήρξε Community Manager για την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, όπου συνεργάστηκε στενά με YouTube creators και content owners. Η Βερόνικα γνωρίζει τον creator, τόσο σαν άνθρωπο όσο και σαν δημιουργό, όπως επίσης γνωρίζει τους θεατές που τον παρακολουθούν. Γνωρίζει τη μαγεία που κρατάει ενωμένη και δημιουργική την ομάδα της Digital Minds και ως Brand Marketing Manager έχει ως στόχο να εξασφαλίσει ότι το industry του online video σε όλο τον κόσμο είναι πλήρως εξοικειωμένο με τη δύναμη της κοινότητας της Digital Minds.

 

George Sotiropoulos, Co-founder & Client Services Director @ Linkwise
Ο Γιώργος είναι συνιδρυτής και Client Services Director της Linkwise. Είναι υπεύθυνος για τις επαφές με όλους τους πελάτες που συνεργάζονται με τη Linkwise ως διαφημιζόμενοι στο Affiliate Network, καθώς και για τo new business development της εταιρείας. Έχει εργαστεί στα Client Services Departments των 2 μεγαλύτερων διαφημιστικών στην Ελλάδα, της UpSet! και της Spot JWT. Από τα “χέρια” του έχουν περάσει accounts όπως η Vodafone, η Eurobank, το “Πάμε Στοίχημα” και ο Alpha TV. Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στην Αγγλία με ένα μεταπτυχιακό στη Διαφήμιση και στο Marketing στο Leeds University Business School. Τον Μάρτιο του 2017 βραβεύτηκε στα Study UK Alumni Awards με το βραβείο επιχειρηματικότητας.

 

Magy Kontou, Co-founder & Head of Operations @ SimpleApps
Η Μάγκυ Κοντού, είναι συνιδρύτρια και Head of Operations της εταιρίας SimpleApps. Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο των mobile apps και του digital marketing, ενώ οι υπηρεσίες της έχουν διακριθεί σε πολλές διαγωνισμούς νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έγινε συνιδρύτρια της SimpleApps, ενώ σήμερα συνδυάζοντας την αγάπη για το UI/UX design και το πάθος της για τις mobile τεχνολογίες, επιβλέπει το δημιουργικό και σχεδιαστικό αποτέλεσμα των υπηρεσιών της εταιρείας. Είναι κάτοχος προπτυχιακού τίτλου σε Computer Science και μεταπτυχιακού τίτλου σε Mobile Computing από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire (UH) στην Αγγλία.

 

Sofia Spanou, Director of Customer Success @ ContactPigeon
Sofia is the customer success superstar at ContactPigeon. She currently heads the customer success team whose mission is to help hundreds of eCommerce clients to grow higher sales via better engagements with its online visitors. Prior to ContactPigeon, Sofia had studied Mathematics.  When she is not assisting clients at work, she enjoys playing with her two-year-old daughter, Georgia, and spending time with her family.

 

Angelika Kyrimi, Group Creative Director @ Webjar & ToMi
H Αγγέλικα Κυρίμη σπούδασε Καλές Τέχνες και Επικοινωνία στο University of Pennsylvania και έχει ΜΒΑ από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ. Έχει διδάξει Graphic Design και Τυπογραφία στο School of Fine Arts του University of Pennsylvania, ενώ, το 2010¬, από την θέση του Creative Director, δημιούργησε το Creative Unit του Ομίλου Εταιρειών IPG Mediabrands, Universal Media και Inititive. Στη συνέχεια, το 2016, ανέλαβε τον στρατηγικό ρόλο του Digital Leader στις Διαφημιστικές Εταιρείες Tribe/Grey. Από τον Μάιο του 2018 είναι Group Creative Director στην Webjar και την Top of Mind.

 

Κλείσε τη θέση σου!