3η Ημερίδα Διάχυσης Αποτελεσμάτων του Προγράμματος BRIGHTS

30|10|18

Σάββατο 3/11/2018 – Κοραή 3, Αθήνα | PeopleCert

 

Το Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (HεPIs) με τη συμμετοχή του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου σας προσκαλούν στην 3η Ημερίδα Διάχυσης Αποτελεσμάτων του Προγράμματος BRIGHTS: Προάγοντας την Εκπαίδευση στην Ιδιότητα του Παγκόσμιου Πολίτη με χρήση Ψηφιακής Αφήγησης.

 

Το έργο BRIGHTS υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ και έχει ως σκοπό να καλλιεργήσει την κοινωνική συνοχή και να προάγει τον διαπολιτισμικό διάλογο και τις δημοκρατικές αξίες στην Ευρώπη, σύμφωνα με τη στρατηγική προτεραιότητα της UNESCO «Εκπαίδευση για την Ιδιότητα του Παγκόσμιου Πολίτη», χρησιμοποιώντας ως μέσο την ψηφιακή αφήγηση.

 

Η Ημερίδα απευθύνεται σε νέους, εκπαιδευτές και εκπαιδευτικούς που απασχολούνται στην τυπική, μη τυπική και άτυπη εκπαίδευση νέων (καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, φροντιστές νέων, συμβούλους, εκπαιδευτές κ.λπ.), σε φορείς και οργανισμούς που παρέχουν εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε πολίτες που κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό, και γενικότερα, σε φορείς εκπαίδευσης και χάραξης πολιτικής και φορείς της κοινωνίας των πολιτών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσίαση των Ελληνικών Συμμετοχών στον Διεθνή Διαγωνισμό του Προγράμματος.

 

Παρακαλούμε δηλώστε τη διαθεσιμότητά σας εδώΘα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.