9ο InfoCom Cyprus 2017 & 2o Security Project Cyprus, 28 & 29 Νοεμβρίου 2017

23|11|17

9ο InfoCom Cyprus 2017 & 2o Security Project Cyprus

28 & 29 Νοεμβρίου 2017 – Λευκωσία, Hilton

«Digital Transformation: The Connected (R)evolution!»

Τρεις μέρες γεμάτες με τις τεχνολογίες του αύριο

ΤηλεπικοινωνίεςΠληροφορική – Social Media – e-Βusiness – Security

Στις 28 & 29 Νοεμβρίου θα γίνει στο Hilton η διήμερη έκθεση / συνέδριο InfoCom Cyprus & στις 30 Νοεμβρίου το Security Project Cyprus.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας, των Τηλεπικοινωνιών, της Πληροφορικής, του ΨηφιακούΜετασχηματισμού, των Media, της Ψηφιακής Οικονομίας (e-Business & Social Media) και των εξελίξεων στην Ασφάλεια, τόσο στον τομέα του τεχνολογικού εξοπλισμούόσο και σε αυτόν του Security Management.

Συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου θα γίνει το 9ο InfoCom Cyprus, το μεγαλύτερο event στην Κύπρο για τις Τηλεπικοινωνίες, την Πληροφορική και τα Media. Το συνέδριο από φέτος γίνεται διήμερο και η 2η ημέρα (Τετάρτη 29/11) είναι αφιερωμένη στην Ψηφιακή Οικονομία, το e-Business και τα Social Media.

Τέλος, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου η σκυτάλη θα παραδοθεί στο 2o Security Project Cyprus, που θα εστιάσει στα συστήματα ασφάλειας (Κάμερες, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης, smart alarm systems, access control, Πυρανίχνευση & Πυρασφάλεια), αλλά και στις Υπηρεσίες Ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ