Sales Academy by College Link

3|04|19

Η ευκαιρία σου να μάθεις από τους καλύτερους «τι σημαίνει πραγματικά ο όρος πώληση αλλά και πως πετυχαίνεις την απόλυτη εμπειρία για τον πελάτη!»

Τι θα μάθεις;

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα δεις αγγελίες εργασίας για πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών. Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο, καθώς το πιο σημαντικό κομμάτι σε μία εταιρία είναι η προσέλκυση και η εξυπηρέτηση του εκάστοτε πελάτη. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε κανένα άλλο τμήμα δεν μπορεί να προσφέρει την αξία που δημιουργεί μέσα στην εταιρία.

 Πως χτίζουμε την περσόνα του ιδανικού για εμάς πελάτη

Πως φτάνουμε σε αυτόν

 Πως επικοινωνούμε μαζί του

Τι σημαίνει Sales Funnel?

 Τακτικές B2B πωλήσεων και επικοινωνίας

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!

Χορηγοί

Εκπαίδευσης & Φαγητού

Platinum: Teleperformance Greece

Gold: Mellon Group of companies & Dialectica

Silver: Talanton Ltd

pamediakopers.gr, Interamerican, Yuboto & eLearning Industry

Food: Goody’s Burger House

Τι επιπλέον κερδίζεις;

 Ευκαιρίες καριέρας σε εταιρίες συνεργάτες

Networking με επαγγελματίες του κλάδου

Πιστοποιητικό παρακολούθησης

Πρόγραμμα


Παρασκευή 12/04 | 17:00-21:30

17:30-18:30 | Understanding the Sales Funnel

18:30-19:30 | Social Media Pirate (Workshop)
by Ioanna Fotopoulou, Pirate Scale

19:30-20:30 | Upper funnel optimization

20:30-21:30 | Lower funnel optimization


Σάββατο 13/04 | 11:00-18:00

11:30 – 12:30 | Customer Experience – Andreas Konstantinidis, Yuboto

12:30 – 13:00 | Customer Buying Journey Mapping – Jon Graves, eLearning Industry

13:00 – 14:00 | MEDDIC sales methodology – Jon Graves, eLearning Industry

14:00 – 14:40 | Lunch Break by Goody’s Burger House

14:40 – 15:30 | Finding Common Ground (with our clients)
by Maria Eleni Filippidi Airlines Account Manager & Business Development, Etraveli Group

15:30 – 16:30 | SaaS Business Development

16:30 – 17:30 | Tips for a Career in B2B Sales

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!

Εκπαιδευτές

Andreas ConstantinidesCommercial Director @Yuboto

Έχει σπουδάσει Οικονομικά στην Ανωτάτη Σχολή Εμπορίας και Διοίκησης της Γαλλίας. Βρίσκεται στον χώρο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης από το 1994 και έχει συνεργαστεί με σημαντικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από το ΕΚΕΠΙΣ. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται στην Yuboto ως Εμπορικός Διευθυντής. Η Yuboto LTD, με 12 βραβεία και 13 διακρίσεις στον Τομέα της Τεχνολογίας, της Καινοτομίας και της Εξυπηρέτησης Πελατών, αποτελεί από το 2007 ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του Mobile Marketing και των Τηλεπικοινωνιακών Λύσεων.

Jon GravesChief Revenue Officer @ eLearningIndustry

Ο Jon έχει μια κλίση στην εμπορική διαχείριση, το DNA του πωλητή και εξειδίκευση στο eBusiness & το άμεσο μάρκετινγκ. Έχοντας συνεργαστεί με EMEA και Η.Π.Α., συμβουλεύει τις SMEs, κάνει mentoring σε eLearning & EdTech startups και είναι CRO στην eLearningIndustry.

Ioanna FotopoulouFounder @Pirate Scale

Η Ιωάννα είναι μηχανικός και ασχολείται με το επιχειρείν από το 2008. Ξεκίνησε την πρώτη της εταιρεία στα 19 της ενώ σήμερα βρίσκεται στην τρίτη της εταιρεία. Η Pirate Scale είναι μια εταιρεία μηχανικών η οποία δημιουργεί διαδικτυακά εργαλεία εξειδικευμένα για την δημουργία στρατηγικής πωλήσεων και στρατηγικής ανάπτυξης των εταιρειών online. Η ίδια πιστεύει πολύ στην ιδέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων διότι θεωρεί πως αυτές οι επιχειρήσεις αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας και είναι αυτές που δίνουν σε κάθε χώρα δύναμη, οικονομική ανάπτυξη και κυρίως ελεύθερους ανθρώπους που κάνουν αυτό που αγαπούν. Θεωρεί πως η αυτοαπασχόληση είναι η μεγαλύτερη μορφή δύναμης και ανεξαρτησίας του ανθρώπου. Για την δράση της έχει βραβευθεί από πολλούς παγκόσμιους οργανισμούς όπως το Clinton Global Initiative University, το One Young World και υπήρξε Curator των Global Shapers του World Economic Forum στην Ελλάδα!

Loukas GerasimouManaging Director or Sales Office @ Interamerican

Ο Λουκάς Γερασίμου είναι Επικεφαλής του Γραφείου Αμαρουσίου από το 2016. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος στο Πανεπιστήμιο Akron Ohio στις ΗΠΑ με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοικηση Επιχειρήσεων στο ALBA Business School. Το 1997 ξεκίνησε να εργάζεται στην INTERAMERICAN στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης – Πωλήσεων ως Εισηγητής Σεμιναρίων και Εκπαιδευτής Ασφαλιστικών Συμβούλων. Από το 2004 – 2015 συνέχισε στη Διεύθυνση Marketing σε διάφορες θέσεις όπως Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Διατήρησης Πελατών, Υποδιευθυντής Marketing. Διαθέτει πιστοποιήσεις σχετικά με το Solvency II, το Project Management Professional και την Εκπαίδευση Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ). Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια για Management, Marketing, Επικοινωνία, Ηγεσία, Time Management κ.λπ. σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Maria Eleni Filippidi, Airlines Account Manager & Business Development @Etraveli Group

Η Μαριαλένα, απόφοιτος του τμήματος διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας, έχει προϋπηρεσία σε account management και business development. Της αρέσει να αναγνωρίζει τις διαφορετικές ανάγκες και να αλλάζει, ώστε να προσαρμόζεται σε αυτές. Στην καριέρα της έχει εξειδικευτεί στον τουριστικό κλάδο, αφού κίνητρό της είναι να βοηθάει τους ανθρώπους να ανακαλύπτουν τον κόσμο με κάθε τρόπο.

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!