Στρατηγική συμφωνία ανάμεσα στη LanguageCert και την PALSO

19|01|18

Στρατηγική συμφωνία ανάμεσα στη LanguageCert και την PALSO

 

Ο παγκοσμίου εμβέλειας όμιλος πιστοποιήσεων PeopleCert υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (PALSO) για την περαιτέρω προώθηση της νέας πιστοποίησης αγγλικής γλώσσας LanguageCert.

 

Η συμφωνία της PeopleCert με την PALSO προβλέπει τη συνεργασία των δύο φορέων με σκοπό την επαρκή προετοιμασία και διευκόλυνση πρόσβασης των υποψηφίων στις εξετάσεις LanguageCert που διοργανώνει η PeopleCert σε όλη την Ελλάδα.

 

Τα μέλη PALSO, μέσω των τοπικών συλλόγων, θα έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό και ενημερωτικό υλικό για τη διευκόλυνση του εκπαιδευτικού τους έργου. Οι δύο φορείς θα σχεδιάσουν κοινές εκπαιδευτικές δράσεις με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση της παρεχόμενης ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

 

«Η συνεργασία της PeopleCert με την PALSO αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την πιστοποίησηLanguageCert», δήλωσε ο Βύρων Νικολαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου PeopleCert. «Η υπερσύγχρονη τεχνική υποδομή της PeopleCert, σε συνδυασμό με την πανελλαδική παρουσία της PALSO, εξασφαλίζει ένα μεγάλο στρατηγικό πλεονέκτημα και στις δύο πλευρές, επιτρέποντας την προώθηση της πιστοποίησης LanguageCert και την καλύτερη προετοιμασία των σπουδαστών για τις εξετάσεις τους, σε ακόμη περισσότερα σημεία σε όλη την Ελλάδα.»

 

«Η PALSO ιδρύθηκε το 1981 με αποστολή την προαγωγή των συμφερόντων όλων των ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών, μελών των ενώσεων-μελών της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου»,δήλωσε ο Βασίλης Κροντήρης, Πρόεδρος της PALSO. «Mε αυτή τη συνεργασία δίνεται στα μέλη της PALSO η δυνατότητα μιας ευρύτερης επιλογής και μάλιστα ενός φορέα παγκόσμιας εμβέλειας.»

 

Πηγή: www.globalview.gr