Η PD Neurotechnology στο NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας

26|02|18

Η Εθνική Τράπεζα υποδέχεται την PD Neurotechnology στο δίκτυο των εταιρειών που υποστηρίζει συμμετέχοντας στο εταιρικό τους κεφάλαιο, στο πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας NBG Business Seeds.

 

Η PD Neurotechnology Limited είναι μία εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που αναπτύσσει, παράγει και πωλεί συστήματα που συνδυάζουν αισθητήρες και ευφυείς αλγορίθμους για την υποστήριξη ασθενών με κινητικές διαταραχές.

 

Με το πρώτο της προϊόν που ονομάζεται PDMonitor και αφορά στην παρακολούθηση ασθενών με τη νόσο του Πάρκινσον, επιτυγχάνεται καλύτερη παρακολούθηση των ασθενών, μείωση των συμπτωμάτων και κατά συνέπεια βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

 

Το προϊόν είναι σε διαδικασία κλινικών δοκιμών σε Γερμανία, Ιταλία και Ελλάδα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά τον Ιούνιο του 2018, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία MEDICAL CE Marking.

 

Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2015, ISO 27001 και ISO 13485, ενώ η διαδικασία συλλογής, αποθήκευσης και ανάλυσης των δεδομένων ακολουθεί τις αρχές του GDPR.

 

Πηγή: startupper.gr