Το εργαλείο που θα σε οδηγήσει στη νίκη!

2|03|18

Σεμινάριο περί αθλητικής επιτυχίας για 1η φορά στην Ελλάδα από τον παγκοσμίου φήμης Μental Trainer Jeremy Lazarus και την συμμετοχή της Ισιδώρας Καραδημητρίου!

Παρόλο που πολλοί αθλητές ή άτομα που συσχετίζονται με τον αθλητισμό ξοδεύουν πολύ χρόνο για τις ικανότητές τους και τις τεχνικές δεξιότητές τους, η νοητική πλευρά παραμελείται συχνά. Αλλά όπως είπε και ο σατιρικός ποιητής Ιούνιος Ιουβενάλης: Νους υγιής εν σώματι υγιεί!

 

Ο παγκοσμίου βεληνεκούς εξειδικευμένος trainer στο NLP for sporting Excellence, Jeremy Lazarus, έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα και μαζί με την Νευροεπιστήμονα Ισιδώρα Καραδημητρίου παρουσιάζουν το 1ο για τα Ελληνικά δεδομένα διήμερο σεμινάριο «Winning the mental game of sports», τη Δευτέρα 16 & Τρίτη 17 Απριλίου 2018 στο “7ος Multi Event City Loft”.

 

Γιατί το σεμινάριο αυτό είναι σπουδαίο και σημαντικό;

 

Γιατί δεν είναι αρκετό ένα γυμνασμένο σώμα για έναν αθλητή. Για να έρθουν οι επιτυχίες, ο αθλητής πρέπει να μάθει να γυμνάζει και τον νου του. Πόσο συχνά ακούμε πώς ο τάδε αθλητής δεν απέδωσε αγωνιστικά όσο μπορούσε και έπρεπε γιατί δεν ήταν καλά προετοιμασμένος στο ψυχολογικό κομμάτι; Στη σημερινή εποχή πλέον σπαταλούνται εκατομμύρια ακριβώς πάνω σε αυτό, στο πώς θα προετοιμαστεί ψυχολογικά ο αθλητής για τον αγώνα του και το πώς θα προπονήσει και τον νου πέρα από το σώμα. Και έχοντας παίξει και ο ίδιος προσωπικά ποδόσφαιρο, σε ερασιτεχνικό επίπεδο, για περίπου 15 χρόνια, μπορώ να πω πως η εξάσκηση του νου είναι πολύ σημαντική πριν την προετοιμασία ενός αγώνα. Πόσο μάλλον σε επαγγελματικό επίπεδο όταν διακυβεύονται πάρα πολλά και το στρες φτάνει στα όρια.

 

Αυτό ακριβώς λοιπόν κάνει ο Jeremy Lazarus, όντας ένας πιστοποιημένος NLP Master Trainer, με εμπειρία περίπου 35 ετών μέσα στον χώρο. Ο Jeremy, έχει πραγματοποιήσει περίπου 100 διαπιστευμένα προγράμματα NLP και πάνω από 200 σεμινάρια και workshops ενώ μεταξύ άλλων, το πελατολόγιο του αποτελείται από Blue Chip εταιρείες, εισηγμένες στο Χρηματιστήριο, celebrities, κορυφαίους ποδοσφαιριστές από το καλύτερο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στον κόσμο, αυτό της Premier League καθώς και από την εθνική ομάδα σκοποβολής της Μεγάλης Βρετανίας.

 

Πηγή: www.epixeiro.gr