Με έδρα την Αυστραλία κατακτούν τον κόσμο της μόδας!

15|03|18

Η Κόνι Δρίτσα και η Χαρίσα Τρίκου είναι ελληνικής καταγωγής σχεδιάστριες μόδας και δημιουργοί της διάσημης πλέον μάρκας ρούχων στην Αυστραλία, BOSSA. Τα ρούχα τους έχουν επιλέξει να φορέσουν πολλές διασημότητες όπως οι Καρντάσιανς, η Bella και Gigi Hadid, η Kendall Jenner, η Χέιλι Μπάλντουιν, η Emily Ratajkowski, καθώς και η Σελένα Γκόμεζ και η Naya Rivera.

 

bossa2_1176x420_acf_cropped.jpg?mtime=20180314171434#asset:80572

 

Η Κόνι και η Χαρίσα είναι εξαδέλφες και οι γονείς τους κατάγονται από την Κοζάνη και το Πόρτο Ράφτη. Μεγάλωσαν και οι δύο με έντονες ελληνικές επιρροές καθώς οι γονείς τους μετέφεραν τις παραδόσεις της Ελλάδας στην Αυστραλία. Σπούδασαν και οι δύο Σχέδιο Μόδας.

 

“Αισθανόμαστε και οι δύο ισχυρές συνδέσεις με τις ελληνικές ρίζες μας καθώς και οι δύο περιοχές συνδυάζουν τόση ομορφιά, είτε πρόκειται για βουνά είτε για παραλίες και πάντα σε συνδυασμό με την Ιστορία, ο καθένας θα αισθανόταν υπερήφανος να αποκαλείται Έλληνας”, δήλωσαν στη συνέντευξη τους στο ellines.com.

 

Η ιδέα της εταιρείας ξεκίνησε στις αρχές του 2014 όταν αποφάσισαν να κάνουν πραγματικότητα το παιδικό τους όνειρο, να ιδρύσουν τη δική τους μάρκα ρούχων. Ξεκίνησαν με ένα σχεδιαστήριο ενός δωματίου και κατάφεραν να έχουν πλέον κεντρικά γραφεία και συνεργασίες με διεθνείς εταιρείες.

 

“Πάντα είχαμε την μόδα στο μυαλό μας ως επαγγελματική ενασχόληση, ακόμα και όταν ήμασταν μικρές. Αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα από μια start up με έδρα το υπνοδωμάτιο μας σε κομψά κεντρικά γραφεία και διεθνείς πελάτες. Η BOSSA έχει φανατικές διάσημες πελάτισσες και ‘IT Girls’” συμπληρώνουν στη συνέντευξη τους.

 

Η μάρκα ρούχων BOSSA καθιερώθηκε στο χώρο της μόδας και πλέον διάσημες τραγουδίστριες και μοντέλα όπως η Bella και Gigi Hadid, η Kendall Jenner και η Σελένα Γκόμεζ κάνουν δημόσιες εμφανίσεις φορώντας δημιουργίες BOSSA. Στόχος της εταιρείας είναι μέσω των ρούχων της και της εικόνας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ενσωματώσει την πολυτέλεια στην καθημερινότητα, με βάση αυτήν την ιδέα πήρε και το όνομα της. Οι δύο σχεδιάστριες προσπαθούν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις μιας γυναικάς από μια μάρκα ρούχων, είτε πρόκειται για καθημερινά ρούχα είτε για επίσημα φορέματα, συνδυάζοντας απλά σχέδια με την τέλεια εφαρμογή.

 

Η Κόνι και η Χαρίσα έχοντας ήδη καταφέρει να κερδίσουν την αγορά και τις καρδιές των γυναικών στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν ως στόχο τους να επεκταθούν σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Πηγή: www.epixeiro.gr –  ellines.com