Συνάντησε τους φίλους σου με το wimit!

15|10|18

Κάποιες φορές η ζωή μπορεί να «τρέχει» με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Και είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος και να θυμάσαι όλες σου τις υποχρεώσεις. Πολλές φορές είναι δύσκολο ακόμα και να δεις τους φίλους σου μέσα στην εβδομάδα.

 

Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή wimit, η οποία υπόσχεται να σου βάλει σε τάξη τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής σου.

 

Τι κάνει ακριβώς η εφαρμογή:

 

Μπορείς να καλείς τους φίλους σου για να συναντηθείτε, ειδοποιώντας τους μέσα από την εφαρμογή. Ξέχασες να καλέσεις κάποιον; Δεν πειράζει. Το κάνεις αργότερα, μέσα από την εφαρμογή. Τους ενημερώνεις για το «πού» θες να βρεθείτε, π.χ. ο καθένας προτείνει ένα μπαρ, ένα καφέ, μια παμπ κι αφού καταλήξετε, η ειδοποίηση πηγαίνει σε όλους. Τέρμα λοιπόν το πρόβλημα του «πού θα βρεθούμε».

 

«Πότε» όμως βολεύει να βρεθείτε; Προτείνετε μέσω τις εφαρμογής (μέχρι) 3 πιθανές ώρες και οι φίλοι σου ψηφίζουν για την πιο βολική. Κι αφού καταλήξετε, το wimit φροντίζει να στείλει την επιβεβαίωση σε όλους τους φίλους. Κι αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή, κανένα πρόβλημα. Η εφαρμογή τους ειδοποιεί όλους για αλλαγές σχεδίων.

 

Προς το παρόν είναι σε beta λειτουργία, αλλά μπορείς να γραφτείς εδώ.