Πρόσκληση στη Γενική Συνέλευση Μελών

Πρόσκληση στη Γενική Συνέλευση Μελών

Αγαπητά μέλη της ΗePIS,

Υπό την ιδιότητά μου ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Δικτύου Επαγγελματιών Πληροφορικής (HePIS) σας ενημερώνω ότι βάσει Καταστατικού πρέπει να γίνουν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Γενική Συνέλευση των μελών για την ανάδειξη των (5) νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου θα διεξαχθεί την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 στα γραφεία του φορέα μας, Κοραή 3, 7ος όροφος μεταξύ 17:00. έως 18:30. Τα ταμειακώς ενήμερα μέλη μπορούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση καθώς και να δηλώσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ της HePIS μέχρι την Τετάρτη 15/07 στέλνοντας σχετικό email στο info@hepis.gr. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί εκ νέου, εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών ήτοι την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα και θα βρίσκεται σε απαρτία ανεξαρτήτως αριθμού των παριστάμενων Μελών, χωρίς να απαιτείται νέα πρόσκληση για το λόγο αυτό.

Το Μόνο Θέμα της Ημερήσιας Διάταξης της Γενικής Συνέλευσης θα είναι η Εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας καλώ να παραμείνετε ενεργά μέλη της πλέον δυναμικής ομάδας των Ελλήνων Επαγγελματιών Πληροφορικής έτσι ώστε να συνεχίσουμε μαζί τη διαδρομή που έχουμε ορίσει, τόσο στη χώρα μας όσο και σε διεθνές επίπεδο και να αποτελέσουμε μία πηγή εξέλιξης τόσο του κλάδου μας όσο και της κοινωνίας μας, και να συμβάλουμε δυναμικά, σε μία καλύτερη εποχή για όλους.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και εγώ προσωπικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια.

Νίκος Φαλδαμής, Πρόεδρος HePIS